Restaurant en partycentrum Landlust

Restaurant Landlust is gevestigd in een oude boerderij welke geheel is aangepast om lekker te kunnen genieten wanneer u komt lunchen of dineren in ons restaurant. Landlust heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van grote en kleine partijen maar ook voor het verzorgen van een lunch of diner voor 2 personen bent u bij Landlust op het juiste adres.

In de winter bij de gezellige open haard of ’s zomers op het terras in de tuin naast rond scharrelende kippen, het zijn slechts 2 suggesties van de vele mogelijkheden die er zijn.
Naast onze bekende buffetten en zondags brunch hebben wij ook een heerlijke lunch en a la carte kaart welke is geïnspireerd op alles wat er om ons heen groeit, bloeit, graast en zwemt.

Kortom, of u nu met een klein select gezelschap of met een grote groep bent, wij kunnen de beste invulling samenstellen om uw etentje, feest of bedrijfsevenement tot een succes te maken.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en op onze website staan onze openingstijden. Landlust is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit heel zeeland, of u een toch maakt door de haven van Vlissingen of de zak van Zuid-Beveland bezoekt, u kunt ons bijna niet missen. De verbinding tussen Landlust, de Westerscheldetunnel en de A58 maakt het zowel vanuit Goes, Middelburg, Vlissingen en Zeeuws-Vlaanderen zeer eenvoudig om ons te bereiken. Wij hebben voldoende en gratis parkeermogelijkheden op ons eigen terrein voor meer dan 120 auto’s!

– indicatie van de openingstijden
Maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur tot 19.30 als uiterlijke reserveringstijd*
Zaterdag en zondag open vanaf 15.00 uur*
*voor (groeps)reserveringen kunnen andere afspraken gemaakt worden

Waar?

Restaurant en Partycentrum Landlust

Restaurant en Partycentrum Landlust

Landlustweg 1
4455 TK Nieuwdorp

+31 (0)113 612589
i www.landlust.nl
e info@landlust.nlf /landlust.nl
previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This