Eet- en fietscafé Baarland

Het Eet- en fietscafé Baarland ligt in de Zak van Zuid-Beveland in het dorpje Baarland. Het Eet- en Fietscafé is aangesloten bij de V.V.V van Zeeland. Heeft 6 oplaadpunten voor E-bikes. Het is een horecagelegenheid.
Bezoekers kunnen gebruik maken van hun Zeelandpas en krijgen 20 % korting bij gebruik van Lunch of diner. Eenvoudige kaart aanwezig. Het café heeft een gezellig groot zonnig terras met voldoende parkeergelegenheid  in de onmiddellijke nabijheid. De specialiteiten zijn het gebak uit eigen keuken, zoals appeltaart en hazelnootschuim-slagroomgebak. Bestelt U koffie of thee dan wordt er naar Belgische maatstaven altijd iets speciaals bij geserveerd.
Een uitstekende locatie om tijdens uw bezoek aan de Zak van Zuid-Beveland even uit te blazen onder genot van een drankje of een hapje.  Het café biedt U ook een ruim assortiment aan ambachtelijke schepijs, IJscoupes en Sorbets. Er bestaat de mogelijkheid zalen te huren voor feesten, verjaardagsfeestjes, bedrijfsbijeenkomsten. Catering wordt verzorgd.
Openingstijden tijdens de zomermaanden: Van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 13.00 uur en Zondags vanaf 11.00 uur.

Waar?

Eet- en fietscafé Baarland

Eet- en fietscafé Baarland

Beheerder: Erik van Wijngaarden
Nieuweweg 4
4435 AD Baarland

+31 (0)113-639457
+31 (0)6-12491847
e dorpshuisbaarland@gmail.com / phf.vanwijngaarden@planet.nl
i www.dorpshuis-baarland.com
f Eet- en Fietscafé Baarland
previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This