Evenementenkalender

apr
20
vr
EPZ Omloop van Borsele @ 's Heerenhoek
apr 20 – apr 22 hele dag
EPZ Omloop van Borsele @ 's Heerenhoek | 's-Heerenhoek | Zeeland | Nederland

Een internationaal wielerspektakel met start en finish op de Kuijpersdijk te ‘s-Heerenhoek. Op 20, 21 en 22 april verschijnen zo’n 550 renners aan de start uit meer dan 20 verschillende landen uit de hele wereld.
Voor Junior-Vrouwen is dit een unieke driedaagse koers in Europa.
Bij Elite vrouwen verschijnt de wereldtop met voormalige en toekomstige Nationale-, Wereld- en Olympisch kampioenen.

Het deelnemersveld bestaat uit:

  • Elite Vrouwen UCI 1.1 Junior Vrouwen UCI N.Cup
  • Junior Heren UCI 1.1
  • ID Renners Topcompetitie
apr
21
za
“Rommeldiek” rommelroute in Ellewoutsdijk @ Ellewoutsdijk
apr 21 @ 10:00 – 16:00
"Rommeldiek" rommelroute in Ellewoutsdijk @ Ellewoutsdijk | Ellewoutsdijk | Zeeland | Nederland

“Rommeldiek” Rommelroute in Ellewoutsdijk. Benieuwd naar de schatten die in de schuren en op zolders in Ellewoutsdijk verstopt liggen? Kom dan gezellig langs bij de deelnemers van de rommelroute! Iedereen is welkom!! Toegang is gratis. Zaterdag 21 april Van 10.00 tot 16.00 uur Het volledige programma is te vinden op facebookpagina: Rommeldiek-Ellewoutsdijk.

apr
27
vr
Koningsdag 2018 in Heinkenszand @ Stenge Heinkenszand
apr 27 hele dag
Koningsdag 2018 in Heinkenszand @ Stenge Heinkenszand | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

Op 27 april is het weer zover, de viering van Koningsdag in Heinkenszand!

Een waar volksfeest barst los in Heinkenszand. Een overvol feestelijk programma voor jong en oud. Optocht met fanfare, vermaak in Dijkstede en de Stenge, natuurlijk de roemruchte Zeskamp en Vrijmarkt in de middag en ’s avonds live muziek op het Stengeplein. Zomaar een greep uit de activiteiten die op 27 april in het gezellige dorp Heinkenszand worden georganiseerd door de Oranjevereniging.

Koningsdag Lewedorp @ Lewedorp
apr 27 @ 09:00 – 18:00
Koningsdag Lewedorp @ Lewedorp

De koningsdag in Lewedorp heeft dit jaar het thema “Jungle”.

Er zijn deze dag allerlei spelletjes en activiteiten voor jong en oud!

Koningsdag ‘s Gravenpolder
apr 27 @ 09:30 – 22:00
apr
28
za
Open dag Zwembad Stelleplas @ Zwembad Stelleplas
apr 28 hele dag
Open dag Zwembad Stelleplas @ Zwembad Stelleplas | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

Zwembad Stelleplas houdt zaterdag 28 april een open dag aan de Stelleweg 3 te Heinkenszand.

Op deze dag gaan de deuren van het zwembad weer open om een hele zomer, tot en met 1 september lekker buiten te zwemmen. Om deze opening te vieren hoeft deze dag geen entree betaald te worden.

Deze middag zal een loopbrug in het water liggen, de waterglijbaan kan weer in gebruik worden genomen en er zullen demonstraties gegeven worden in en om het zwembad!

Zwembad Stelleplas biedt van mei tot september ook zwemlessen aan voor kinderen vanaf 5 jaar. Tijdens deze dag zijn zweminstructeurs aanwezig om te kijken in welke niveaugroep kinderen voor zwemles terecht kunnen.

Zwembad Stelleplas heeft een eigen kijk op zwemlessen. Wij gaan voor een persoonlijke, gerichte aanpak, waar-bij kinderen spelenderwijs leren zwemmen. Onze methode is kindvriendelijk, veilig en veelzijdig. Zwemonderwijzers gaan mee het water in. De groepen zijn niet te groot: gemiddeld 10 kinderen per lesgroep. De lessen duren een half uur; ouders kunnen tijdens de zwemlessen langs de bassins wachten of een kop koffie drinken op ons binnen-terras. Voor kinderen die meekomen zijn er genoeg spelmogelijkheden tijdens het wachten. Daarnaast is de sfeer van een buitenbad uniek. Frisse lucht en veel groen. Belangrijke factoren voor de conditie van uw kind!!!!

 

apr
29
zo
Kunstspeuren in de Zak
apr 29 – apr 30 hele dag
Kunstspeuren in de Zak

Kunstspeuren in de Zak is een open atelierroute in de Zak van Zuid-Beveland.
De route wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers, tevens deelnemers, die samen een werkgroep vormen. De werkgroepleden zetten zich belangeloos in voor gezamenlijk gestelde doelen.

mei
6
zo
ABBA Gold @ De Stenge
mei 6 @ 20:15
ABBA Gold @ De Stenge | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

ABBA GOLD – the Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen. Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de originele ABBA-leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA-leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA-muziek veel voller en kleurrijker klinkt dan voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo’n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele andere voor de Europese theaters. Met een prachtige video- en lichtshow wordt deze voorstelling compleet gemaakt. In meer dan twintig landen maakt deze indrukwekkende revival furore: Europa, Rusland, Japan, het Midden-Oosten. Overal wordt de groep gevraagd. De ABBA-feeling is still alive!Geniet van alle grote hits: Waterloo, Fernando, Voulez-vous, Super Trouper en nog veel meer.
Houd u er rekening mee dat dit concert een staconcert is!

Pin It on Pinterest

Share This