Evenementenkalender

jan
29
ma
Workshop (woon)kamer stijling @ Stijl-Lin
jan 29 @ 19:30 – 23:00
Workshop (woon)kamer stijling @ Stijl-Lin | Kwadendamme | Zeeland | Nederland

Hoe zou jij je (woon)kamer anders in willen richten of misschien ben je niet tevreden over dat ene hoekje in je kamer of wil je meer sfeer in je badkamer, maar je weet niet hoe. Of denk je bij jezelf…. kan die bank nu echt niet anders of wil je meer kleur in je kamer… maar welke kleur dan? Linda van Stijl-Lin  denkt met je mee.

Op deze avond maak je een persoonlijk moodboard waarmee je de volgende dag meteen aan de slag kan. Dus we gaan met lijm, schaar, stapels tijdschriften, kleurstaaltjes aan het werk. Linda inspireert jou met nieuwste trends, net andere woonideeën, mooie materialen en een professionele kijk op jouw woonvraag.

Tijdens deze bijzondere avond is er plaats voor 10 deelnemers zodat er tijd en aandacht is voor iedereen.

De kosten zijn €32,50 . Dit is inclusief koffie/thee, wat lekkers, wijn & sap, nootjes en dergelijke. Het advies van Linda  van Stijl-Lin en een moodboard.

Graag aanmelden via info@suffetutten.nl

feb
17
za
LOS Muziektheater @ De Stenge
feb 17 @ 20:15

Na het afgelopen seizoen de try-outs van ‘Vast’ in De Verwachting en De Weverij te hebben gebracht, willen deze bijzonder muzikale en absurd leuke meiden van LOS hun nieuwe inmiddels vierde voorstelling aan u laten zien. Maar dan helemaal af! Open mond van verbazing over hun muzikale mogelijkheden, kramp in de kaken van het lachen bij de herkenbare thema’s. U krijgt en beleeft het allemaal in De Stenge! In VAST vinden de meiden het tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST. Net zoals uw heerlijk avondje uit vanavond in De Stenge.

feb
23
vr
Spectra @ Podium de Klomp
feb 23 @ 20:00
mrt
9
vr
Theaterproductiehuis Zeelandia @ De Stenge
mrt 9 @ 20:15

Met Coupure, een theaterstuk over de watersnoodramp van 1953 – nu 65 jaar geleden – schreef Heleen Verburg een zachtaardig stuk over de harde werkelijkheid, een aangrijpend verhaal over littekens die nog elke dag pijn doen. Het is een fictief dubbelportret – anno nu – van een man en een vrouw die slachtoffer werden van de watersnoodramp.

Het is al zo lang geleden, die ramp van 1953. Die dag waarop zij haar kind verloor en hij een beslissing nam die hem zijn leven lang zou blijven achtervolgen. Zij hebben beiden verschrikkelijk hun best gedaan dat ene kleine grote stukje uit hun leven te knippen. Om te vergeten of juist niet te vergeten. Het is ze niet gelukt. Natuurlijk niet. Het leven laat zich niet knippen. En nu ontmoeten ze elkaar bij de bushalte. De man en de vrouw.

De watersnoodramp die in 1953 Zuidwest-Nederland trof, heeft een grotere impact gehad voor Zeeland dan de Tweede Wereldoorlog. Het trauma van de Ramp verwerken op theater was aanleiding om een schrijfopdracht te geven aan Heleen Verburg. Coupure werd eerst als locatievoor­stelling uitgebracht in een polderlandschap bij Zonnemaire als openingsvoorstelling van Zeeland Nazomerfestival 2002. In 2018 herneemt Theaterproductiehuis Zeelandia de voorstelling omdat het precies 65 jaar geleden is dat deze ramp zich voltrok in Zuidwest-Nederland.

mrt
17
za
Workshop: Yoga voor thuis en Tao, wat is dit? @ Fitnesscentrum Fit-Life Heinkenszand
mrt 17 @ 09:30 – 12:00
Workshop: Yoga voor thuis en Tao, wat is dit? @ Fitnesscentrum Fit-Life Heinkenszand | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

Twee bijzondere workshops in één ochtend. Een fijne ochtend met kennismaking van 2  verschillende soorten yoga, gegeven door 2 yoga docenten.

We starten met yoga oefeningen. Ook als je nog nooit iets aan yoga hebt gedaan. Eenvoudige oefeningen die je thuis makkelijk kan herhalen.  De yoga les wordt gegeven door Corinda. Zij is DE power joga juf bij Fitnesscentrum Fit-Life

Hierna drinken we een kopje thee.

Daarna Tao… wat is dit nu eigenlijk en is dit iets voor mij? Neem deel aan deze bijzondere ervaring. Doe, voel, ruik, zie, proef en hoor het. Dit wordt gegeven door niemand minder dan Desiree Bourgonje van Tao Zeeland.

Je hoeft niets mee te nemen en je kan gewoon gemakkelijke kleding aandoen.

De kosten zijn €17,50 inclusief de twee lessen, een kopje thee en een geluks Suffe tutten goodie.

Graag aanmelden via info@suffetutten.nl

Wij hebben er zen in.

Enge Buren @ De Stenge
mrt 17 @ 20:15

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit. Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!) ‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.

mrt
23
vr
Spectra @ Podium de Klomp
mrt 23 @ 20:00
apr
9
ma
Wandelvierdaagse Heinkenszand @ Heinkenszand
apr 9 @ 17:30 – 20:00
Wandelvierdaagse Heinkenszand @ Heinkenszand | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

Voor meer informatie en het programma kijk op http://www.heinkenszandsewalkandrun.nl

Pin It on Pinterest

Share This