jul
3
za
Dag van het Landschapspark @ Landschapspark Borsele
jul 3 @ 10:00
Dag van het Landschapspark @ Landschapspark Borsele

Ontdek Landschapspark Borsele op deze feestelijke dag waar groot en klein een hele dag kunnen genieten en kiezen uit een scala van activiteiten. Op deze dag vinden er allerlei bijzondere happenings plaats op diverse locaties verspreid door het landschapspark. Van een agrarische fietstocht tot speciaal uitgezette wandelingen en streekproeverijen. Met de stoomtrein heen en de Zomerbus terug. Mis het niet!

Dag vol activiteiten! Ervaar, proef, ruik en bewonder Landschapspark Borsele met een agrarische fietstocht, leuke stops met activiteiten, een streekproeverij, wandeltochten, vervoer via de stoomtrein en Zomerbus en nog veel meer. Meer informatie volgt snel via www.dagvanhetlandschapspark.nl.

Tijdens dit evenement zullen wij ons ook aan de maatregelen houden die op dat moment gelden.

aug
14
za
Langste Braderie van Zeeland @ Dorpsstraat Heinkenszand
aug 14 @ 09:30 – 17:00
Langste Braderie van Zeeland @ Dorpsstraat Heinkenszand | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

Zaterdag 14 augustus a.s. is het weer zover. Dan wordt de altijd super gezellige, groots opgezette Braderie in Heinkenszand weer gehouden. een spectaculair, feestelijk en uniek evenement in Zeeland. Uiteraard heeft de Winkeliersvereniging van Heinkenszand dit jaar weer van alles uit de hoge braderie-hoed getoverd om er weer een onvergetelijke dag van te maken. In de bekende Dorpsstraat, de Stationsweg en op het terrein van én in de molen De Vijf Gebroeders, is er weer van alles te vinden, te beleven, te zien en te horen. Met 250 deelnemers kan het eigenlijk ook niet missen. Nog meer informatie kun je vinden op www.winkelcentrumheinkenszand.nl

okt
30
za
Bijzondere Route Zuid-Beveland @ Zak van Zuid-Beveland
okt 30 @ 10:00 – 17:00
Bijzondere Route Zuid-Beveland @ Zak van Zuid-Beveland

Een route door Zuid-Beveland met Bijzondere adresjes op het gebied van verschillende woonstijlen.

nov
26
vr
De gezelligste kerstmarkt van Zeeland @ De Stenge, Heinkenszand
nov 26 @ 13:30 – nov 28 @ 17:00
De gezelligste kerstmarkt van Zeeland @ De Stenge, Heinkenszand | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

De gezellige kerstmarkt in de Stenge aan het Stengeplein in Heinkenszand staan van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november weer helemaal in het teken van de winter en de komende feestdagen, want dan wordt de Heinkenszandse winterfair gehouden. Dit gezellige evenement wordt op vrijdagmiddag om 13.30 uur geopend waarna iedereen lekker rond kan struinen op de fair. Naast diverse stands word je getrakteerd op demonstraties, proeverijen, talloze koopjes en verschillende optredens. Ook voor de kinderen wordt het feest, want heel het weekend staat er een draaimolen en een heuse racesimulator op de winterfair. Zondag mogen alle kindjes t/m 8 jaar van 12.00 tot 13.00 uur gratis friet eten met Piet. Kortom, het belooft een gezellig weekend te worden, waar je jezelf geen moment zult vervelen.
De fair is op vrijdag geopend van 13.30 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zondag van 10.30 tot 17.00 uur en de entree is elke dag gratis. Meer informatie en het volledige programma vind je op www.winkelcentrumheinkenszand.nl

Pin It on Pinterest

Share This