jul
15
wo
Expositie Bart Calbo in ‘t Kerkje van Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek
jul 15 @ 13:30 – aug 23 @ 16:00
Expositie Bart Calbo in 't Kerkje van Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek | Ellewoutsdijk | Zeeland | Nederland

Bart Calbo is geboren in 1945 in Bandung en in 1956 met zijn ouders, broers en zus naar Nederland gerepatrieerd. Na zijn kweekschooltijd in Den Haag is hij in het onderwijs werkzaam geweest in Barger-Oosterveld (lagere school), Gorkum (LTS) en Schore (basisschool). Na gestopt te zijn met werken, kon hij zich wat meer op zijn creatieve kwaliteiten richten, waarbij plezierig bezig zijn het uitgangspunt is. Zijn werk omvat verschillende – en soms verrassende – technieken en materialen. De laatste tijd is hij vooral bezig geweest met puzzelstukjes. Hiervan zijn verscheidene voorbeelden te zien in ’t Kerkje. Bart is autodidact, maar hij laat zich ook inspireren door bezoeken aan musea e.d. Bart heeft al een paar keer in ’t Kerkje geëxposeerd en kreeg daar veel posiLeve reacLes Een bezoek aan ’t Kerkje is, vanwege het veelzijdig en kleurrijk werk, dan ook de moeite waard. Als vrijwilliger maakt hij van de exposities in ’t Kerkje korte filmpjes. Ook zijn eigen werk heeft hij op die manier vastgelegd. Deze filmpjes zijn te zien op Zeelandnet Videokanaal van Bart Calbo. Op de website van ’t Kerkje staan ook links naar dit kanaal. 

Openingstijden: 15 juli t/m 23 augustus op woensdag, zaterdag en zondag. van 13.30 tot 16.00.

’t Kerkje van Ellesdiek is een centrum voor levensbeschouwing, cultuur en vriendschap. Zeeland, Zeeuwen en Zeeuws hebben er een streepje voor. ’t Kerkje is een vrijwilligersorganisatie en verkrijgt haar inkomsten uit entrees, giften en donaties van de Vrienden van ’t Kerkje. U kunt ons steunen met een gift of uw sympathie omzetten in een vriendschap voor 15 euro of meer per jaar. U kunt dat bedrag overmaken op onze bankrekening en tevens u zelf melden, omdat de bank uw adresgegevens niet doorgeeft. U krijgt dan twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze.

Nieuwsbrief U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief. Stuur een e-mail of kijk op de website. 

sep
23
wo
Suffe tutten nazomer bingo @ Brasserie Stelleplas
sep 23 @ 19:30
Suffe tutten nazomer bingo @ Brasserie Stelleplas | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

We mogen weer! Wat heeft het lang geduurd. We hebben er lang over nagedacht en goed besproken met Peter en Brenda van Brasserie Stelleplas. Het is er heel ruim en we kunnen bingo spelen met de corona maatregelen.

Hoe werkt de Suffe tutten bingo.
Je brengt 1 bingo prijs mee. Dit is eigenlijk het (verjaardag)cadeautje of aardigheidje wat je eigenlijk niet wilde hebben. Dit mag van alles zijn; van een windlicht tot een badhanddoek. Alles kan, als het maar niet gebruikt of ordinair is. Dus kruip de zolder op of ga in je kastjes rommelen en ga op ontdekkingstocht: wat wil jij kwijt tijdens de Suffe tutten zomer bingo?
Ook krijgt iedere deelnemer een lootje waar je een prijs mee kunt winnen (let op niet iedereen heeft prijs).

Wat zijn de kosten?
Die bedragen € 17,50. Dit is inclusief bingokaarten voor 7 bingo rondes, een lootje voor de extra prijzenronde, kopje koffie/thee, een suffe tutten zomer goodie en een gezellige avond.

Hoe meld ik me aan?
Stuur een mailtje naar info@suffetutten.nl en geef aan met hoeveel personen je komt. We sturen je dan een factuurtje via de mail.

Pin It on Pinterest

Share This