Evenementenkalender

sep
22
zo
Kerkje van Ellesdiek opent seizoen met eerbetoon aan Bruce Springsteen @ Kerkje van Ellesdiek
sep 22 @ 14:30
Kerkje van Ellesdiek opent seizoen met eerbetoon aan Bruce Springsteen @ Kerkje van Ellesdiek | Ellewoutsdijk | Zeeland | Nederland

Zondagmiddag 22 september om 14.30 uur start een nieuw cultureel seizoen in ’t Kerkje van Ellesdiek. De eerste voorstelling is een eerbetoon aan Bruce Springsteen naar aanleiding van zijn 70e verjaardag. JP de Klerk & Friends en het duo Ruben en Naomi de Keijzer zullen een groot aantal Springsteen-klassiekers ten gehore brengen.

Muzikale verhalenverteller Bruce Springsteen rijgt al 45 jaar de successen aan elkaar. Afgelopen jaar imponeerde “The Boss” met zijn show Springsteen on Broadway. In een reeks van maar liefst 236 voorstellingen bracht hij zijn hits akoestisch ten gehore en vertelde hij iets over de achtergrond ervan. Geïnspireerd door de Broadwayshow brengt onze “Zeeuwse Boss”, JP de Klerk, een hommage aan Bruce Springsteen. Hij wordt daarbij begeleid door dochter Lonneke de Klerk (backing vocals) en Ralf Wycghel (gitaar).
Voor de pauze speelt het Vlissingse duo Ruben en Naomi de Keijzer. Naast een aantal Springsteen-hits brengen zij enkele nummers van hun cd Bottle tot the Bottom.

Toegang € 8,- inclusief koffie. Reserveren kan via reserveer@ellesdiek.nl of via 0113-612681.

okt
5
za
Landen Party @ Café de Zak
okt 5 @ 21:00
Landen Party @ Café de Zak | Ovezande | Zeeland | Nederland

Het jaarlijks terugkerende thema feest van Café de Zak te Ovezande. Landen, een thema waar we onze muziek en kostuums in op verschillende manieren kunnen aanpassen

nov
15
vr
Suffe tutten Disco @ Kiekieris
nov 15 @ 20:00 – nov 16 @ 01:00
Suffe tutten Disco @ Kiekieris | 's-Heerenhoek | Zeeland | Nederland

Onze eerste Suffe tutten disco was zo gezellig, dat we er weer 1 plannen; op vrijdag 15 november in Kiekieris. Samen met DJ Ben maken we er een feest van. Dansen op een verlichte dansvloer, een lekker drankje en heel veel bijkletsen!
Al zou je het niet zeggen, maar ook de mannen zijn van harte welkom! We dachten we vernoemen het nog maar even extra.
Ook openen we weer weer onze Suffe tutten foto corner waar je voor €1 jezelf kan vereeuwigen met al je vrienden in …. bad!
We starten om 20.00 uur en we sluiten om 1.00 uur.
De kosten zijn €17,50. Dit is inclusief een muntje voor een drankje, je jas oplaten hangen, een paar oordopjes en een ouderwets gezellig disco avond! Je kaartjes bestel je via suffetutten.nl
Tut dan?

 

Pin It on Pinterest

Share This