mei
2
za
Opening Trekkermuseum @ Trekkermuseum Otmmz
mei 2 @ 09:22 – 10:22
Opening Trekkermuseum @ Trekkermuseum Otmmz | 's-Gravenpolder | Zeeland | Nederland

Het trekkermuseum opent het nieuwe seizoen.

Open Atelier Route Kunstspeuren in de Zak @ Diverse locaties binnen Landschapspark Borsele
mei 2 @ 11:00 – 17:00
Open Atelier Route Kunstspeuren in de Zak @ Diverse locaties binnen Landschapspark Borsele

Bezoekers bezoeken kunstenaars van uiteenlopende disciplines op hun eigen locatie. Sommigen hebben ook nog gasten. Je kunt in gesprek met de kunstenaar. Gratis toegankelijk voor jong en oud.

mei
9
za
Nationale Molendag / Boerenmarkt bij Molen De Vijf Gebroeders @ Molen de Vijf Gebroeders
mei 9 @ 10:00 – 17:00
Nationale Molendag / Boerenmarkt bij Molen De Vijf Gebroeders @ Molen de Vijf Gebroeders | Heinkenszand | Zeeland | Nederland

Op de boerenmarkt worden streekproducten verkocht door telers en producenten uit de regio en er zijn leuke activiteiten voor kinderen. Ambachtelijke molenproducten, pannenkoeken en andere lekkernijen zijn ook te koop. De kraampjes van de boerenmarkt staan opgesteld op het terrein van de molen aan de Slaakweg. De toegang tot de boerenmarkt is gratis. Vanaf 12.30 uur is er een roofvogelshow! De molen is open van 10.00 – 17.00 uur. www.de5gebroeders.nl

mei
21
do
Sporen naar het verleden @ Stoomtrein Goes-Borsele
mei 21 @ 10:04 – mei 23 @ 11:04
Sporen naar het verleden @ Stoomtrein Goes-Borsele | Goes | Zeeland | Nederland

Het jaarlijkse treinenfeest van de Stoomtrein Goes-Borsele! Jong en oud genieten van treinen in allerlei maten, van indrukwekkende machines en nog veel meer. Beleef de kracht van stoom en diesel, met sissende machines, schelle fluiten en brullende motoren. Reis mee met de treinen, vraag de machinisten de oren van hun hoofd en doe mee met allerlei leuke kinder-doe-dingen!

Te gast:
Stoomlocomotief 23 023 van de Stoomstichting Nederland is te gast. En ja, de loc zal op de lijn Goes-Hoedekenskerke gaan rijden! Uniek, want zulke grote locs zie je hier normaal gesproken niet. Met bouwjaar 1952 is de loc ook nog eens een relatief jonge stoomloc. Een mooi contrast met onze eigen machines!

Het verdere programma en de dienstregeling van dit evenement volgen nog.

jun
1
ma
Kleinkunst op Stoom @ Hoedekenskerke
jun 1 @ 12:00 – 16:00
Kleinkunst op Stoom @ Hoedekenskerke | Hoedekenskerke | Zeeland | Nederland

Stap in Goes op de stoomtrein en laat je onderweg verrassen door acts en muziek. Op het eindpunt in Hoedekenskerke is een heuse Kinderkunsttuin ingericht, kun je een ritje maken met de minitrein of genieten van een magische show.

Het festivalterrein in Hoedekenskerke bij De Buffer is gratis toegankelijk. Voor een ritje met de stoomtrein dient een kaartje te worden gekocht.

jun
6
za
Dag van het Landschapspark @ Landschapspark Borsele
jun 6 @ 12:34
Dag van het Landschapspark @ Landschapspark Borsele

Ontdek Landschapspark Borsele op deze feestelijke dag waar groot en klein een hele dag kunnen genieten en kiezen uit een scala van activiteiten. Op deze dag vinden er allerlei bijzondere happenings plaats op diverse locaties verspreid door het landschapspark. Van een festival speciaal voor kinderen tot een agrarische fietstocht en van speciaal uitgezette wandelingen tot streekproeverijen. Ga met de Stoomtrein heen en de Zomerbus weer terug. Mis het niet!

Dag vol activiteiten! Ervaar, proef, ruik en bewonder Landschapspark Borsele met een agrarische fietstocht, Festival Hatseflats, leuke stops met activiteiten, een streekproeverij, wandeltochten, vervoer via de stoomtrein en Zomerbus en nog veel meer. www.dagvanhetlandschapspark.nl

Pin It on Pinterest

Share This