Evenementenkalender

feb
24
zo
Folkband Merrow in ‘t Kerkje van Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek
feb 24 @ 14:30
Folkband Merrow in 't Kerkje van Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek | Ellewoutsdijk | Zeeland | Nederland

Op zondagmiddag 24 februari om 14.30 uur is er in ’t Kerkje van Ellesdiek (Ellewoutsdijk) een optreden van de folkband Merrow. Merrow bestaat nu 3 jaar en in december 2018 presenteerden zij hun eerste CD. De band doet nu een tour langs zeeuwse podia met een programma rond hun CD “ A story to tell ”, want van elke song is ook een verhaal te vertellen. Merrow laat zich inspireren door Ierse, Schotse en Engelse folkmuziek en de leden van de band hebben hun sporen verdiend in de zeeuwse muziekwereld. Naast zangeres Gabien Lambert bestaat de band uit Wolfert Jumelet (accordeon), Bouke Nijssen (basgitaar), David Egter van Wissekerke (gitaar, mandoline, viool) en Ruud Eggermont (gitaar en zang). De instrumenten akoestische gitaar, viool, mandoline, accordeon en bas staan met hun karakteristieke sound garant voor een sfeervolle begeleiding van de vocalen. Ballades en opzwepende songs wisselen elkaar af. De toegangsprijs is € 8, – Reserveren is wenselijk. Dat kan via e-mail naar reserveer@ellesdiek.nl of telefonisch bij Annie Menheere 0113 – 61 26 81

mrt
10
zo
Verrassend klassiek in ‘t Kerkje van Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek
mrt 10 @ 14:30
Verrassend klassiek in 't Kerkje van Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek | Ellewoutsdijk | Zeeland | Nederland

Twee talentvolle en jonge ensembles verzorgen zondag 10 maart een klassiek programma in ’t Kerkje van Ellesdiek. Het Roosevelt College Choir en het Zeeuws Cello Ensemble vertolken een breed scala aan klassieke werken met verrassende uitstapjes naar hedendaagse muziek.
Het Roosevelt College Choir bestaat uit studenten van de Roosevelt Academy uit Middelburg. Een internationaal gezelschap onder leiding van Ramon van den Boom. Het koor zingt gevarieerd, klassiek repertoire.
Het Zeeuws Cello-Ensemble is samengesteld uit docenten en leerlingen van de Zeeuwse Muziekschool. Tien cellisten spelen een zeer divers programma. Van klassieke werken van Brahms tot filmmuziek en het Farewell van de rockband Metallica.
De aanvang is 14.30 uur en de entree bedraagt € 8,- Reserveren is gewenst: reserveer@ellesdiek.nl of 0113-612681

mrt
13
wo
Seniorenmirreg in Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek
mrt 13 @ 14:30
Seniorenmirreg in Ellesdiek @ Kerkje van Ellesdiek | Ellewoutsdijk | Zeeland | Nederland

In samenwerking met Seniorenraad Borsele organiseert ’t Kerkje van Ellesdiek (Ellewoutsdijk) op woensdag 13 maart een gezellige seniorenmirreg. Het duo De Freesia’s brengt een programma boordevol hilarische sketches en liedjes. Koor ‘55 uit Goes sluit de middag af met liedjes van vroeger en nu. De Freesia’s bestaan uit de personages Tanne en Meriete. Op geheel eigen wijze gaan zij in op tal van situaties uit de wereld van senioren. De Freesia’s nemen geen blad voor de mond, maar hun humor is mild en met veel begrip en warmte voor het ouder worden. Het Goese Koor ’55 zingt oude vertrouwde liedjes, maar ook minder bekend repertoire. Het koor staat onder leiding van dirigente Willy Feijtel. De aanvang is 14.30 uur en de entree bedraagt € 5,- Reserveren is gewenst: reserveer@ellesdiek.nl of 0113-612681

mrt
15
vr
Spectra Voorronde @ Podium de Klomp
mrt 15 @ 19:30 – 23:45
Spectra Voorronde @ Podium de Klomp | Ovezande | Zeeland | Nederland

Voorronde Spectra met Knarsetand

 · Georganiseerd door Spectra en Podium De Klomp

We zullen vrijdag 26 oktober het nieuwe seizoen openen met de eerste voorronde met als special act Knarsetand, en we hopen natuurlijk jullie daar ook te zien, zowel als artiest als publiek.
Om je aan te kunnen melden mag je maximaal 25 jaar oud zijn, of bij een band mag de gemiddelde leeftijd niet hoger liggen dan 25. Verder moet minimaal de helft van de band uit Zeeland komen.

mrt
31
zo
Themaconcert ‘Euterpe en haar muzikale tijdmachine’ @ De Stenge
mrt 31 @ 14:30 – 17:00

Kaarten € 10,- per persoon.
Kinderen tot 12 jaar € 7,50.
Reserveren via mail: events@euterpeheinkenszand.nl

apr
13
za
Foute party @ De goede verwachting
apr 13 @ 21:00

Met een zingende DJ

mei
24
vr
Spectra Finale @ Sportpark de Fazant; Ovezande
mei 24 @ 20:00 – mei 25 @ 01:00

Pin It on Pinterest

Share This