Het campertoerisme in Nederland groeit aanzienlijk. Camperaars kunnen in Landschapspark Borsele terecht op de al bestaande campings.

Maar niet alle campings zijn geschikt voor campers én niet alle camperaars willen op een camping verblijven. Wij denken dat Borsele de camperaar wel veel te bieden heeft qua landschap en beleving. Het zou dan ook zonde zijn als de camper ons Landschapspark voorbij rijdt.

Daarom biedt de gemeente Borsele ondernemers vanaf nu de mogelijkheid om kleinschalige camperplaatsen te realiseren. Omdat dit een pilot-project is, is het aantal toegestane plaatsen beperkt.
Ziet u kansen voor campertoerisme in Borsele? U bent van harte welkom in onze camper voor meer informatie! donderdag 12 juli 2018 is onze Borsele camper op de volgende locaties: – 11.00 – 13.00 uur Minicamping de Krukel (Zeedijk 16, Borssele) – 13.30 – 16.00 uur Minicamping ‘t Kwedammertje (Siguitsedijk 33, Kwadendamme)

U kunt gewoon in onze camper binnen lopen voor meer informatie over de het pilotproject. Wethouder Arno Witkam zal ook een deel van de tijd aanwezig zijn.

Pin It on Pinterest

Share This