Bron: Omroepzeeland.nl  Borsele is het Toscane van Zeeland. Dat zegt Sandra Dekker van de stichting Landschapspark Borsele, die meer toeristen naar Borsele wil trekken.


 

Volgens Sandra Dekker is de vergelijking tussen de gemeente Borsele en Toscane best te maken. “Het is dezelfde lieflijkheid en grote verscheidenheid in het landschap’, zegt ze. Daarnaast hebben de dorpskernen in de gemeente volgens haar ook veel historische, kenmerkende panden.

Promotiefilm

De stichting komt binnenkort met een promotiefilm om de gemeente Borsele, met onder meer de landelijke Zak van Zuid-Beveland, te promoten. Burgemeester Gerben Dijksterhuis van Borsele is er blij mee. Toeristen denken bij Borsele aan de kerncentrale; niet erg aantrekkelijk. “Veel toeristen die naar Zeeland komen, zijn bovendien te gericht op de kust. Ze kennen de natuur, de rust en ruimte van Borsele nog niet”, zegt Dijksterhuis.

Lees meer op: https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/106083/Borsele-is-het-Toscane-van-Zeeland

Activiteiten
Landschapspark Borsele

Schrijf je in om maandelijks op de hoogte te worden gehouden van de activiteiten die worden georganiseerd in Landschapspark Borsele

We sturen je geen spam!