In januari gaan wij van start met de verbouwing van het vakantiehuis.
De badkamers krijgen een upgrade en worden daarmee wat luxer. Het is nog even passen en meten maar als het lukt dan gaan we er ook een extra badkamer bij maken. Hiermee krijgen de gasten van ons vakantiehuis dus nog meer sanitaire faciliteiten.
In de bestaande badkamer boven komt op de plek van de douchebak een kinderbad op hoogte. Hiermee kunnen baby’s en kleine kinderen daar heerlijk comfortabel gebadderd kunnen worden. Kent u het lavet van vroeger nog? Zoiets moet het worden.
Boven gaan we ook de indeling van de slaapkamers aanpassen. De twijfelaar gaat eruit en wordt vervangen door twee nieuwe luxe boxsprings.
De extra badkamer zal op de bovenverdieping komen. Op twee slaapkamers wordt een wastafel gerealiseerd, je zal elkaar dus bij het tanden poetsen niet snel meer in de weg lopen! Ons vakantiehuis heeft ruimte voor maximaal 14 personen en daar hoor goed sanitair bij.
Omdat we dan toch met groot onderhoud bezig zijn pakken we meteen de vloeren aan. De houten vloeren in het hele vakantiehuis worden opnieuw geschuurd en gelakt. De muren worden waar nodig opnieuw gestukadoord en gesausd en het schilderwerk bijgewerkt.
Heeft u nog tips voor de make-over van ons vakantiehuis? Stuur ze maar door zodat we deze ook gelijk mee kunnen nemen, we horen het graag!

Pin It on Pinterest

Share This