Bed & Breakfast Bij Saartje

Saartje’s Theetuin en B&B; een klein en luxe gastenverblijf met een rustige Theetuin, rustiek gelegen aan de rand van het mooie natuurgebied genaamd “de Zak van Zuid-Beveland” pal aan de rivier de Westerschelde, in het dorpje Ellewoutsdijk.

In de voormalige Pastorie, naast het dorpskerkje, hebben wij op de 1e verdieping een luxe en intiem B&B. Ons B&B heeft een eigen ingang met 2 tweepersoonskamers met ieder een eigen luxe badkamer en suite.

In de omgeving kunt u heerlijk rustig wandelen en fietsen (gratis gebruik fietsen), op korte afstand is van alles te doen, mooie stadjes en ook België is niet ver weg.

Als B&B gast wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee of frisdrank met zelfgemaakte appeltaart. Er staan diverse drankjes op de kamer en ’s-Avonds serveren wij koffie of thee. ’s-Morgens krijgt u een uitgebreid ontbijt met producten uit de streek. In het zomerseizoen kunt u op het terras van onze Theetuin heerlijk relaxen onder het genot van een kopje koffie of thee of een koel drankje met iets lekkers erbij.

Saartje’s Theetuin is in het seizoen geopend voor fietsers, wandelaars en passanten die even rustig willen pauzeren voor een drankje, lekkere appeltaart of een heerlijke sorbet met slagroom.

Ook verzorgen wij lunches en high-tea’s (wel vooraf bespreken).

Waar?

B&B Bij Saartje

B&B Bij Saartje

Van Hattumstraat 3
4437 AG Ellewoutsdijk

t +31 (0)113 548479
m +31 (0)6 29484869

i www.benbbijsaartje.nl
e info@benbbijsaartje.nl

previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This