Bed & Breakfast De Meidoorn

Nisse is een van de mooiste Zeeuwse dorpen, centraal gelegen in Zeeland. Een prima startpunt van waaruit u kunt genieten van alles wat onze provincie te bieden heeft. Bed en Breakfast De Meidoorn bevindt zich in een huis van voor 1850 op een historische plek aan het Dorpsplein in Nisse, tegenover de gerenoveerde Mariakerk.

We bieden twee gastenkamers aan: de Franse en de Engelse kamer. Naast de kamers is een gastenbadkamer. De Franse kamer heeft een eigen terras met mooi uitzicht. Op de kamer kunt u koffie en thee maken, er is een flesje wijn en er staat wat lekkers voor u klaar. We vinden het fijn om u te verwennen!

U wordt wakker in een rustige, groene omgeving. Vanuit uw kamer kijkt u over een Middeleeuwse weide met fruitbomen. U geniet van een heerlijk Zeeuws ontbijt, geserveerd in de eetkamer of op uw eigen terras. Daarna stapt u op de fiets om de omgeving te verkennen, u maakt een wandeling in het bijzondere heggenlandschap of u bezoekt de karakteristieke Zeeuwse stadjes zoals Goes, Middelburg, Veere en Zierikzee. Uiteraard zijn diverse mooie stranden binnen een halfuurtje bereikbaar.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Mirjam van der Male
(tel. 06 50411783)

Waar?

B&B De Meidoorn

B&B De Meidoorn

Mirjam van der Male
Dorpsplein 24
4443 AD Nisse

m +31 (0)6 50411783

i www.bbdemeidoorn.nl
e laprofesseur@hotmail.com

previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This