Comfortcamping Scheldeoord

Een zwembad, diverse (speel)faciliteiten, een strandje naast de deur en rust en ruimte…
Je vindt het allemaal bij Comfortcamping Scheldeoord, de leuke familiecamping met unieke en rustige ligging pal aan de zeedijk van de Westerschelde in Baarland.
Vanaf de camping is het dan ook slechts een paar minuten lopen en je staat al aan de dijk met het Scheldestrandje en de Westerschelde aan je voeten. Een mooie en verrassende plek waar kinderen lekker kunnen spelen en vliegeren, maar waar je ook uitstekend kunt vissen, buitendijks wandelen en fietsen, zeehonden spotten en zelfs kitesurfen en wadlopen! Of geniet er op een bankje van het uitzicht en de grote zeeschepen die er voorbij varen.

Voor zowel de kampeerder als de huurder van een comfortabele accommodatie is bij Scheldeoord alles aanwezig voor een heerlijke vakantie: van speeltuinen en veel vermaak voor de kinderen tot fietsverhuur en supermarkt met ruim assortiment.
Lekker eten en drinken kun je bij Scheldo’s Kinderrestaurant of bij Strandbrasserie de Landing aan de zeedijk waar je een mooi uitzicht over het water hebt!
Een dagje van de camping af? Ga erop uit in de mooie en groene omgeving van de camping vol polders en slingerende dijken waarover je prachtig kunt wandelen en fietsen of maak een keuze uit de vele uitstapjes die er mogelijk zijn!

Waar?

Camping Scheldeoord

Comfortcamping Scheldeoord

Landingsweg 1
4435 NR Baarland
+31 (0) 113-639900
i www.scheldeoord.ardoer.com/nl/
e Scheldeoord@Ardoer.com
f /comfortcamping scheldeoord
t www.twitter.com/scheldeoord
previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This