Camping Zwaakseweel

Op camping Zwaakseweel beleeft u alles wat  natuurgebied Zwaakseweel te bieden heeft . ’s Ochtends als u wakker wordt zingt een orkest van vogels u toe. Overdag is camping Zwaakseweel een prima plek om van de rust en ruimte om u heen te genieten, maar de camping is ook een goede uitvalbasis om er lekker op uit te trekken.

Binnen 5 minuten bent u op de snelweg en in een half uur bent u aan de Walcherse stranden met eindeloos uitzicht over de Noordzee.

Goes, Middelburg, Antwerpen, Gent, Brugge zijn allen bereikbaar variërend van 5 minuten tot 1 uur. ‘s Avonds de dag weer lekker afsluiten op camping Zwaakseweel met een zelfgemaakt kampvuurtje terwijl u geniet van de stilte en de sterrenhemel…

Wilt u het comfort van thuis, maar wel sfeervol overnachten op een unieke locatie midden in de natuur? Dan is Woodlodge Zwaakseweel op onze camping uw ideale vakantieverblijf.

Voor wie echt het buitenleven wil ervaren, zal zich direct thuis voelen in vakantiewoning/appartement “Zwaakseweel” Dit vakantieappartement bevind zich in een deel van de woonboerderij van de campingeigenaren  en ligt 300m voorbij de camping.

Camping Zwaakseweel ligt centraal in natuurgebied Zwaakseweel. Er is veel zorg aan besteed om de camping een natuurlijke uitstraling te geven. Dit vind u terug in de beplanting, ruime kampeerplaatsen (gemiddeld 300 m2) en het luxe sanitairgebouw, verscholen onder een bloemenheuvel.

Kinderen die houden van buitenspelen vermaken zich prima op de skelters, de trampoline of door gewoon lekker buiten te zijn. In de directe omgeving zijn er diverse dagattracties.

Maak rechtstreeks vanaf de camping kilometers lange wandelingen  door dit mooie gebied. Trekt u er liever op uit per (elektrische)fiets? dan is camping Zwaakseweel een ideale startlocatie om de mooie kronkelende bloemdijken van Zuid-Beveland te ontdekken.

Elk jaargetijde heeft zijn eigen charme, wat ze gemeen hebben is de rust en ruimte die je altijd weer vind op camping Zwaakseweel.

Waar?

Camping Zwaakseweel

Camping Zwaakseweel

Groenewegje 5
4434 RG Kwadendamme

t +31 (0)6 26029988
i http://www.campingzwaakseweel.nl
e info@campingzwaakseweel.nl
previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This