Buitenhuis de Weeltjes

Aan de rand van het natuurgebied De Poel ligt dit fraaie buitenhuis. De accommodatie biedt plaats aan groepen tot 18 personen.

De omgeving is geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten. Diverse tochten zijn zorgvuldig uitgezet.
U bevindt zich in het zogenaamde heggengebied met zijn hollebollige weilanden en de bloemendijken. In het voorjaar staan de fruitbomen in bloei, het is dan één grote bloemenpracht, en in het najaar kleuren de bomen geel en rood van het fruit.
Binnen een straal van 10 km zijn een paar strandjes aan de Westerschelde (er kan worden gezwommen), binnen 15 km is de Oosterschelde bereikbaar en binnen 20 km de Noordzee.

Het buitenhuis beschikt over een grote woonkeuken, die gezellig is ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt eten in de woonkeuken. Vanuit de keuken komt u in de gezellige woonkamer met open haard en zithoek. Vanuit de kamer heeft u een prachtig zicht over de tuin en landelijk gebied. Werkelijk een prachtige plek. Op de verdieping zijn vier slaapkamers 2 x 2 en 2 x 4 persoons slaapkamers. Alle slaapkamers hebben wastafels met warm en koud water. Het sanitair op de gang bestaat uit 2 douches en 3 toiletten. De accommodatie is landelijk ingericht en voorzien van alle gemakken. Extra slaapkamers zijn gelegen in een mooi huisje. Deze staat op het terrein op 15 meter van het woonhuis. U heeft hier 3 extra tweepersoons slaapkamers met wastafels en een extra verblijfsruimte. Er is hier ook een douche, toilet. U heeft volledige privacy met uw groep! Rondom het huis zijn diverse terrassen. De tuin is een hectare groot en gedeeltelijk ingericht als boomgaard. Het heeft veel speelruimte en ligt tussen twee welen.

Dus heeft u een familieweekend, uitje met vrienden, bedrijfsuitje o.i.d. stuur ons een e-mail of bel ons voor de mogelijkheden. We horen graag van u!

Waar?

Buitenhuis de Weeltjes

Buitenhuis “de Weeltjes”

Brilletjesdijk 1
4443 RH Nisse
+31 (0)6 53753416
e deweeltjes@outlook.com
f /Groepsaccomodatie-de-weeltjes-
533207273459108
previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This