Hoeve Van der Meulen

Hoeve Van der Meulen is een in ere herstelde historische boerderij. De voormalige woning van de boerderij is ingericht als museum. De schuur is herbouwd en hierin bevinden zich twee vakantieappartementen, evenals één privé woning.

De hoeve bevindt zich midden op een eigen erf van 2 ha, en ligt in een 30 ha groot gebied met volop wandelmogelijkheden. Verder leent de omgeving zich uitstekend voor fietstochten door de Zak van Zuid-Beveland.

In de boerderij bevinden zich naast een privé woning twee appartementen; de Poel en de Vliedberg.
Appartement De Poel is helemaal gelijkvloers. Het is geschikt voor 3 personen. In de ene slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden en in de andere slaapkamer eenpersoonsbed. De luxe badkamer biedt twee wastafels en een douche. De compacte open keuken is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zowel vanuit de gezellige eettafel als de warme zithoek heeft u een prachtig uitzicht op de fruitboomgaard. Dit appartement heeft een eigen ingang, tuin en terras.

De Vliedberg is een ruim appartement. De woonkamer is verbonden met de open, luxe keuken en ruime eethoek. De badkamer heeft een ligbad, aparte douche en twee wastafels.
Beneden en boven is er een grote slaapkamer, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Er is dus ruimte voor 4 personen. Op de bovenverdieping is er ook een ruime overloop met bankje en nog twee kleine afsluitbare ruimtes, eventueel voor een kinderledikantje en/of andere spullen.

Het is ook mogelijk om beide appartementen gelijktijdig te reserveren.

Waar?

Hoeve Van der Meulen

Hoeve Van der Meulen

Buitenlevenvakanties
Zuidweg, ‘s-Heer Abtskerke

t +31 (0)88-284 8365

i www.buitenlevenvakanties.nl
e
contact@buitenlevenvakanties.nl

previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This