Zwembad Stelleplas

Zwembad Stelleplas, is een hele zomer lang plezier voor jong en oud. Een dag lang met het hele gezin vertoeven aan de waterkant, een middag zwemmen met vrienden of na een drukke dag een baantje trekken in het wedstijdbad. Onbekommerd zonnen of spelactiviteiten voor de kinderen… er is van alles mogelijk. Er zijn verschillende bassins zoals een peuterspeelbad, een middeldiep bad met een reuzenglijbaan van wel 70 meter lang en een diep bad met wedstrijdafmetingen en twee duikplanken. Daarnaast vindt u er een een zonneweide met diverse speeltoestellen én een horecagelegenheid met een gezellig terrasje.

Wedstrijdbassin
Dit bad ligt als hoogste punt op het terrein. Het is voor de echte banenzwemmers ideaal en daarnaast kan er natuurlijk volop gespeeld worden.
Naast de zes wedstrijdbanen van 25 meter heeft het bad namelijk ook een één meter duikplank en een drie meter duikplank. De diepte van dit bad varieert van 1.80 m. tot 3.80 m.

Recreatiebassin
Dit bad heeft als attractie een grote familieglijbaan! Het is speciaal bedoeld voor kinderen en volwassenen en ouderen die (nog) niet kunnen zwemmen en lekker willen spelen. Rondom dit bad is volop ruimte om te gaan zitten. Banken staan verspreid rondom het bad zodat ouders veilig de kinderen in de gaten kunnen houden. Dit bad is centraal gelegen op het terrein van Stelleplas dus dichtbij de warme douchegelegenheid en toiletten, de horecagelegenheid. De diepte van dit bad loopt via een trapje van 0.40 -1.40 meter.

Peuterbassin
Dit bad ligt iets meer apart van de andere baden op de zonneweide. Zo kunnen ouders hun kleintjes goed in de gaten houden, zonder het gevaar dat ze in diep water vallen.  Het heeft een klein glijbaantje in het midden van het bad staan. De diepte van dit badje varieert van 0.10-0.40 m.

Horecagelegenheid
De horeca van het zwembad heeft zowel een overdekt als een buiten terrasgedeelte. Naast ijsjes, frisdrank, koffie, thee, friet en snacks die gekocht kunnen worden, wordt de horeca ook gebruikt voor feesten en partijen, bijvoorbeeld met een barbecue of lopend buffet.

Waar?

Zwembad Stelleplas

Zwembad Stelleplas

Stelleweg 3
4451RL Heinkenszand

+31 (0)113 56 2094
i www.sportfondsenborsele.nl
e info@zwembadstelleplas.nl
f /zwembadstelleplas
previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This