Fietsroutes in Landschapspark Borsele

In Landschapspark Borsele kunt u schitterend fietsen. U komt over slingerende dijken en door waterrijke natuurgebieden, over nieuw aangelegde fietspaden maar ook over onverharde landweggetjes.

U kunt in het hele landschapspark gebruikmaken van het FIKS-knooppuntensysteem. Ga zelf op pad aan de hand van de VVV FIKS-kaart of volg één van de uitgezette fietsroutes. Hieronder lichten we diverse mogelijkheden verder toe.

Fiets of Solex huren?

Heeft u zelf geen fiets meegenomen? Geen probleem, deze zijn in het gebied op verschillende plaatsen te huur.

VVVZeeland

Meer routes zoals de fietroute ‘Wenkende Wieken’ zijn verkrijgbaar via VVVZeeland. Deze routes zijn te vinden op www.vvvzeeland.nl of via de ZIDS (de digitale informatieborden) o.a. te vinden op Camping Scheldeoord in Baarland, Hof van Zeeland of Klompenmakerij Traas in Heinkenszand. De FietsKnooppuntenKaart  (FIKS) voor de routes in Midden-Zeeland is te bestellen via www.zeelandshop.com. Of informeer bij de gastvrouw of gastheer van een van de accommodaties.

Toeristische gids

Op de kaart achterin de toeristische gids zijn ook nog een drietal extra routes te vinden.

Fietsen rond het natuurgebied de Zwaakse Weel is natuurlijk ook heerlijk. Een deel van de mountainbikeroute van het Landschapspark Borsele voert langs dit gebied, ga het zeker eens verkennen!

previous arrow
next arrow
Slider

Pin It on Pinterest

Share This